Home Over ons Onze diensten Zakelijk Contact

Over ons


CAN Assurantiën B.V. is in 2001 opgericht en is inmiddels uitgegroeid tot een succesvol kantoor die het belang van de klant centraal stelt. Wij verzorgen financiële dienstverlening. Daarnaast hebben wij de benodigde vergunningen om te adviseren en te bemiddelen in financiële producten en diensten. Wij zijn een onafhankelijk kantoor en bemiddelen in diverse financiële producten zoals levensverzekeringen en hypotheken. Tevens hebben wij de benodigde vergunning om in schadeverzekering te bemiddelen en hebben wij zéér scherpe premies voor autoverzekeringen.

Kwalitatief en onafhankelijk hypotheekadvies
Wij zijn in het bezit van een vergunning die afgegeven is door de toezichthouder Autoriteit Financiële Markten (AFM). Hypotheekadvisering is een vak dat hoge eisen stelt aan deskundigheid, verantwoordelijkheidsgevoel en (sociale) vaardigheden van de adviseur. Er worden immers adviezen gegeven die een grote impact hebben op uw leven. Wij begeleiden u van het begin tot eind; van oriënteren, adviseren & bemiddelen tot aan aanpassen van een (hypothecair) product!

CAN Assurantiën B.V. werkt samen met een groot aantal banken, verzekeraars en pensioenfondsen in Nederland. Met geen enkele financiële instelling zijn ‘productie-afspraken’ gemaakt. CAN Assurantiën B.V. is dus niet gebonden aan specifieke partijen. Hierdoor bent u te allen tijde verzekerd van een objectief advies en kunt u altijd profiteren van de laagste hypotheekrente! Wij stellen uw belang centraal en zoeken naar de beste oplossing die bij uw wensen en situatie past.

Op ons kantoor is een Erkend Hypotheekadviseur werkzaam. Een Erkend Hypotheekadviseur onderscheidt zich op basis van deskundigheid, vaardigheid en integriteit.

Informatie over onze diensten kunt u terugvinden in onze dienstenwijzer. Indien u via ons een verzekeringsproduct aanschaft, controleren wij de polis en de premie die verzekeraars bij u in rekening brengen. Tijdens de looptijd van de verzekering kunt u uitleg krijgen en wijzigingen doorgeven. Mocht u schade ondervinden, dan kunt u advies krijgen hoe verder te handelen en deze direct online melden.

Daarnaast kunt u de polisvoorwaarden met elkaar vergelijken en een dekking kiezen welke bij u past. Wij vergelijken voor u een groot aantal aanbieders op de Nederlandse markt. Heeft u vragen over een door u geselecteerde offerte of berekening, schroomt u dan niet direct contact met ons op te nemen. Kortom, snel, doeltreffend en geheel van deze tijd!

Selecteer hier uw onderwerp

Klantenservice

Aangesloten bij