Home Over ons Onze diensten Zakelijk Contact

Al uw zakelijke verzekeringen onder één dak


Als ondernemer bent u druk bezig met het succesvol maken van uw bedrijf. Logisch dat u niet altijd tijd heeft om u bezig te houden met verzekeringen of andere financiële zaken. Wij verzorgen dit graag voor u.

Laat u verassen door onze zéér scherpe premies en kwaliteit van dienstverlening.U als ondernemer
Voor de ondernemer in Nederland is er weinig geregeld qua sociale voorzieningen. U dient bijvoorbeeld zelf te zorgen voor de opbouw van u pensioen en in het geval u onverhoopt arbeidsongeschikt wordt, is het verstandig om een arbeidsongeschikt-heidsverzekering (AOV) te hebben.

In sommige gevallen is ook een ondernemer verplicht zich aan te sluiten bij een bedrijfstakpensioenfonds. Tevens zijn er bedrijfstakpensioenfondsen voor ondernemers op basis van vrijwilligheid. Laat u goed informeren en adviseren!

Samen met u inventariseren wij uw wensen op zowel zakelijk als privé gebied en stellen een op maat gemaakt financieel pakket samen zodat u later niet voor vervelende financiële verrassingen komt te staan.

Risicoanalyse
Door een fout zijn uw producten onverkoopbaar, een klant stelt u aansprakelijk voor geleden schade of uw bedrijfspand is ingestort. Voordat u zich hiervoor laat verzekeren is het aan te raden om eerst een gedegen risocoanalyse uit te laten voeren. Met deze analyse als uitgangspunt, stellen wij een verzekeringspakket samen met de scherpste premie en tegen de best mogelijke voorwaarden.

Personeelverzekeringen
Ook voor verzekeringen voor uw personeel bent u bij ons aan het juiste adres. Dit kan individueel of collectief geregeld worden. Wij helpen u graag met het samenstellen van het juiste verzekeringspakket.


Wilt u inzicht over de mogelijkheden die wij kunnen bieden? Neem dan contact met ons op en maak een afspraak voor een vrijblijvend gesprek!

Omdat wij u zo goed mogelijk van dienst willen zijn bieden wij u op onze website diverse online hulpmiddelen waarmee u zich kunt oriënteren op onze diensten en op de producten die wij bieden. Wij benadrukken dat wij daarnaast altijd klaar staan om u met onze persoonlijke adviezen te begeleiden in het nemen van de juiste beslissingen.

Selecteer hier uw onderwerp

Klantenservice