Home Over ons Onze diensten Zakelijk Contact

Aanvraag vrijblijvende offerte voor uw bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering (AVB)


Stel, een van uw medewerkers heeft RSI en verhaalt zijn schade op u. Of iemand van uw bedrijf veroorzaakt schade bij een klant maar denkt u ook aan het verhuren van uw woning aan studenten! Met een Aansprakelijkheidsverzekering voor bedrijven bent u verzekerd voor dit soort zaken. Deze verzekering is ook geschikt voor stichtingen en verenigingen.

De Aansprakelijkheidsverzekering voor bedrijven vergoedt schade als gevolg van aansprakelijkheid voor het beschadigen van andermans zaken en het toebrengen van letsel. Ook productaansprakelijkheid en werkgeversaansprakelijkheid zijn verzekerd.

Voorrisico
De Aansprakelijkheidsverzekering voor bedrijven dekt ook de schade die is veroorzaakt vr de ingangsdatum van uw verzekering en pas wordt ontdekt n de ingangsdatum van uw verzekering. Dat is het zogenoemde voorrisico of inlooprisico. Deze dekking is meestal gratis. Voor bepaalde branches geldt een premietoeslag.

Narisico verzekeren
Als u met uw bedrijf stopt, kunnen er nog schadeclaims binnenkomen. Wij bieden daarom de mogelijkheid om nog drie jaar verzekerd te blijven. U betaalt voor deze drie jaar een sterk gereduceerde premie.

Wilt u een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering met een voordelige premie en met een goede service? Dan bent u bij ons aan het goede adres!

Klik op de rode button linksboven om vrijblijvend een offerte aan te vragen.

Hulp nodig? Neem dan gerust contact met ons op!

Omdat wij u zo goed mogelijk van dienst willen zijn bieden wij u op onze website diverse online hulpmiddelen waarmee u zich kunt oriënteren op onze diensten en op de producten die wij bieden. Wij benadrukken dat wij daarnaast altijd klaar staan om u met onze persoonlijke adviezen te begeleiden in het nemen van de juiste beslissingen.

Bereken online hoeveel u kunt besparen op uw verzekeringspremieSelecteer hier uw onderwerp

Klantenservice