Home Over ons Onze diensten Zakelijk Contact

Aanvraag vrijblijvende offerte voor uw bedrijfsschadeverzekering


Wanneer uw bedrijf stil komt te liggen door schade aan uw bedrijfsruimte of inventaris, hebt u (even) geen inkomsten meer. Uw vaste lasten lopen echter wel door. Een bedrijfsschadeverzekering vergoedt de gemiste nettowinst en de vaste lasten.

Bedrijfsschadeverzekering is er op gericht om uw bedrijf na een calamiteit, bijvoorbeeld brand, zo snel mogelijk weer operationeel te krijgen. Zo behoudt u zoveel mogelijk uw klanten en de (verwachte) omzet van uw bedrijf.

De Bedrijfsschadeverzekering biedt u dekking voor zowel financiële schade als operationele hulp door:
- Vermindering van de nettowinst
- Betaling van vaste lasten
- Extra kosten voor bijvoorbeeld huur van vervangende apparatuur, een vervangende locatie, communicatie naar klanten en   andere noodmaatregelen die nodig zijn om uw bedrijf weer operationeel te krijgen

Voor deze vergoedingen leggen wij van tevoren een uitkeringstermijn vast.

Wilt u een bedrijfsschadeverzekering met een voordelige premie en met een goede service? Dan bent u bij ons aan het goede adres!

Klik op de rode button linksboven om vrijblijvend een offerte aan te vragen.

Hulp nodig? Neem dan gerust contact met ons op!

Omdat wij u zo goed mogelijk van dienst willen zijn bieden wij u op onze website diverse online hulpmiddelen waarmee u zich kunt oriënteren op onze diensten en op de producten die wij bieden. Wij benadrukken dat wij daarnaast altijd klaar staan om u met onze persoonlijke adviezen te begeleiden in het nemen van de juiste beslissingen.

Bereken online hoeveel u kunt besparen op uw verzekeringspremieSelecteer hier uw onderwerp

Klantenservice