Home Over ons Onze diensten Zakelijk Contact

Jaarlijkse belastingaangifte


Aangifte Inkomstenbelasting
Ieder jaar moet u aangifte doen van uw inkomsten en aftrekposten. Denk hierbij aan extra inkomsten als freelancer, of andere inkomsten waarover nog geen, of te weinig belasting is betaald. Ook wanneer u vermoedt dat u geld terug krijgt van de belasting dienst, kunt u aangifte doen. Denk hierbij aan betaalde hypotheekrente, of ziektekosten en studiekosten. Wanneer u niet zeker weet of u geld terug kunt krijgen, of moet betalen, neemt u dan contact met ons op.

Wij verzorgen uw aangifte op tijd en zorgen voor een belastingaangifte waarmee u zoveel mogelijk bespaard. Zo weet u zeker dat u zichzelf niets te kort doet en alles op tijd wordt geregeld.

Voorlopige aanslag
Wanneer u verwacht geld terug te krijgen van de belastingdienst, dan kunt u dit in het belastingjaar zelf terugvragen. U hoeft dus niet te wachten tot 1 april het jaar erop. Ook wanneer u verwacht dat u moet betalen kunt u dit in het jaar van aangifte zelf regelen. Wanneer u een voorlopige aanslag heeft aangevraagd (of opgelegd gekregen), dan wordt er van u verwacht dat u het jaar daarop uiterlijk voor 1 april aangifte doet.

Bezwaarschriften
Bent u van mening dat de belastingdienst u ten onrechte een aanslag heeft opgelegd, of een verkeerd aanslag heeft opgelegd, dan kunt u contact met ons opnemen. Ook wanneer u een aanslag niet begrijpt kunnen wij u van dienst zijn.

Toeslagen
De belastingdienst kent vier verschillende toeslagen. Huurtoeslag, Zorgtoeslag, Kindgebonden budget en Kinderopvangtoeslag. De hoogte hiervan wordt onder andere bepaald aan de hand van een schatting van uw toetsingsinkomen. Het bepalen van het juiste toetsinkomen is belangrijk. Het is namelijk vervelend wanneer u een te laag toetsingsinkomen opgeeft en later geld moet terug betalen aan de belastingdienst. Wij berekenen of u recht heeft op toeslagen. Wanneer dit het geval is, dan vragen wij dit voor u aan.

Hulp nodig? Neem dan gerust contact met ons op!

Bereken online hoeveel u kunt besparen op uw verzekeringspremieSelecteer hier uw onderwerp

Klantenservice