Home Over ons Onze diensten Zakelijk Contact

Aanvraag vrijblijvende offerte voor uw bromfietsverzekering


Wanneer u in het bezit bent van een bromfiets, dan is een verzekering voor het wettelijk aansprakelijkheidsrisico verplicht. Deze WA-verzekering dekt de schade toegebracht aan derden. Daarnaast kunt u kiezen voor de casco-dekking. Deze dekt schade aan of verlies van de brom- of snorfiets zelf. Een bromfiets is zeer diefstalgevoelig. De verzekering voor het diefstalrisico is dan ook duur en er geldt vrijwel altijd een hoog eigen risico.


Premie
De premie voor het WA-risico is afhankelijk van het soort bromfiets (automaat, versnelling, snorfiets, invalidenwagen). De cascopremie wordt bepaald door de cataloguswaarde en het bouwjaar van de bromfiets.

Aanvraag voor een e-scooter via Nonoiz?
Vul onder kopje “Gebruik verzekerd object” gebruiksdoelieinden prive gebruik aan. Verzekeraars verstaan het woon/werk verkeer onder prive gebruik en is een zakelijk hoedanigheid niet van toepassing.

Let op!
Bromfiets gebruikt voor goederenvervoer (waaronder te verstaan koeriers- en/of bezorgdiensten) zijn niet acceptabel!

Wanneer u vragen heeft, neem direct contact met ons op.

Wilt u een bromfietsverzekering met een voordelige premie en met een goede service? Dan bent u bij ons aan het goede adres!

Klik op de rode button linksboven om vrijblijvend een offerte aan te vragen. Wilt u het liever eerst via ons aanvragen? Dan kunt u hier het formulier downloaden en naar ons opsturen via info@canassurantien.nl.

Hulp nodig? Neem dan gerust contact met ons op!

Omdat wij u zo goed mogelijk van dienst willen zijn bieden wij u op onze website diverse online hulpmiddelen waarmee u zich kunt oriënteren op onze diensten en op de producten die wij bieden. Wij benadrukken dat wij daarnaast altijd klaar staan om u met onze persoonlijke adviezen te begeleiden in het nemen van de juiste beslissingen.

Bereken online hoeveel u kunt besparen op uw verzekeringspremieSelecteer hier uw onderwerp

Klantenservice