Home Over ons Onze diensten Zakelijk Contact

Aanvraag vrijblijvende offerte voor uw caravanverzekering


Voordelig uw caravan verzekeren, onbezorgd op vakantie!

Wanneer u erop uittrekt met uw caravan, wilt u zorgeloos genieten. Uw caravan geeft u een gevoel van vrijheid, waar u ook bent. En deze vrijheid wilt u goed beschermen. Met de uitgebreide caravanverzekering kunt u uw caravan, vouwwagen of aanhangwagen verzekeren tegen schade.

Cascodekking
De caravanverzekering biedt standaard een uitgebreide cascodekking. Onderweg, op de camping en in de winterstalling bent u verzekerd tegen schade. Da's wel zo'n prettige gedachte.

Inventarisdekking
Naast de cascodekking kunt u de verzekering ook uitbreiden met een inventarisdekking. Wanneer u er met uw caravan op uittrekt, neemt u niet alleen uw bagage mee. U heeft ook allerlei zaken voor in de caravan nodig. Denk bijvoorbeeld aan: kook- en verwarmingsapparatuur, een koelkast, keukenspullen, beddengoed, electrische apparaten en (tuin)meubelen.

Wanneer u vragen heeft, neem direct contact met ons op.

Wilt u een caravanverzekering met een voordelige premie en met een goede service? Dan bent u bij ons aan het goede adres!

Klik op de rode button linksboven om vrijblijvend een offerte aan te vragen.

Hulp nodig? Neem dan gerust contact met ons op!

Omdat wij u zo goed mogelijk van dienst willen zijn bieden wij u op onze website diverse online hulpmiddelen waarmee u zich kunt oriënteren op onze diensten en op de producten die wij bieden. Wij benadrukken dat wij daarnaast altijd klaar staan om u met onze persoonlijke adviezen te begeleiden in het nemen van de juiste beslissingen.

Bereken online hoeveel u kunt besparen op uw verzekeringspremieSelecteer hier uw onderwerp

Klantenservice