Home Over ons Onze diensten Zakelijk Contact

Krediet aanvragen


geld lenen

Lenen is de gewoonste zaak van de wereld, maar doe het verantwoord!
Geld lenen voor aankoop van dure artikelen zoals b.v. een auto, caravan, meubels of een kleine verbouwing is een hele normale en geaccepteerde zaak om uw wensen te financieren. Je zou kunnen zeggen; “het is sparen achteraf”. Je hebt er echter wel direct het genot van met het voordeel dat het bestedingsdoel nu goedkoper is omdat het de komende jaren alleen maar duurder wordt.

Het moet wel verantwoord zijn!
CAN Assurantiën BV heeft als persoonlijk financiële adviseur er alle belang bij dat u zich er comfortabel bij voelt. Een lening moet passen bij uw financiële situatie en dient te voldoen aan uw wensen. Wij kunnen u daarbij prima van dienst zijn. Dagelijks adviseren wij onze cliënten voor een passende en verantwoorde lening en kijken daarbij naar uw belang.

Een doorlopend krediet of persoonlijke lening?
Er zijn verschillende producten die wij u kunnen adviseren. Een lening met een vaste looptijd en een vaste rente, waardoor u van te voren weet waar u aan toe bent of juist een flexibele lening waarbij u de betaalde aflossing ook weer kunt opnemen. Afhankelijk van uw wensen, uw financiële situatie en het bestedingsdoel kunnen wij een advies uitbrengen.

Het kan vaak goedkoper!
70% van de mensen die een lening hebben lopen lenen tegen een te hoge rente. Ook bij uw bank zijn de rentetarieven hoger dan wij u kunnen aanbieden. Test ons en neem contact met ons op voor een vrijblijvende check van uw lopende lening. Wij doen dat graag voor u!

Een offerte of een lening aanvragen bij CAN Assurantiën BV!
Juist omdat het ons een doorn in het oog is dat veel mensen onterecht te veel rente betalen voor hun lening en wij persoonlijke advisering en aandacht belangrijk vinden, denken wij uw belangen beter te kunnen behartigen dan uw bank, een autodealer of een adres uit de krant om een lening “te regelen”.


Klik op de rode button linksboven om vrijblijvend een offerte aan te vragen.

Neem gerust contact met ons op. BEL 030 – 296 14 81.
U kunt ons ook mailen via info@canassurantien.nl. Wij nemen dan contact met u op.

geld lenen kost geld

Bereken online hoeveel u kunt besparen op uw verzekeringspremieSelecteer hier uw onderwerp

Klantenservice