Home Over ons Onze diensten Zakelijk Contact

Aanvraag vrijblijvende offerte voor uw risico inventarisatie


Een risicoanalyse voor uw onderneming.

Al zijn uw veiligheidsmaatregelen optimaal, toch blijven risico's op de loer liggen. De huidige bedrijfsvoering is immers complex en kent razendsnelle veranderingen. Een risicoanalyse van uw bedrijf is de eerste stap op weg naar rust. Wij kunnen u daarbij helpen. Vervolgens maakt u zelf de afweging: sommige risico's wenst u te lopen, tegen andere wilt u zich verzekeren.

Wij geven u advies over de beste manier om deze risicoĺs te verzekeren. Vervolgens kijken wij naar de mogelijke collectieve voordelen voor u en uw personeel.

Om snel in kaart te brengen op welke vlakken de continu´teit van ˙w bedrijf in gevaar kan komen, kunnen wij een RisicoScan uitvoeren. De RisicoScan is speciaal bedoeld voor kleine en middelgrote bedrijven in de zakelijke dienstverlening.

Wilt u een De RisicoScan om te zien wat uw risico's zijn? Klik op de rode button linksboven om vrijblijvend een offerte aan te vragen.

Hulp nodig? Neem dan gerust contact met ons op!

Omdat wij u zo goed mogelijk van dienst willen zijn bieden wij u op onze website diverse online hulpmiddelen waarmee u zich kunt oriënteren op onze diensten en op de producten die wij bieden. Wij benadrukken dat wij daarnaast altijd klaar staan om u met onze persoonlijke adviezen te begeleiden in het nemen van de juiste beslissingen.

Bereken online hoeveel u kunt besparen op uw verzekeringspremieSelecteer hier uw onderwerp

Klantenservice