Home Over ons Onze diensten Zakelijk Contact

Aanvraag vrijblijvende offerte voor uw zakelijke gebouwenverzekering


Uw kostbaarste bezit goed verzekerd!

Met een zakelijke gebouwenverzekering verzekert u uw bedrijfspand en de daarbij behorende onroerende zaken tegen schade als gevolg van bijvoorbeeld brand, storm en inbraak. Gebruikt u het pand voor kamerverhuur aan studenten? Dan is een zakelijke gebouwenverzekering noodzakelijk. Immers, een particuliere opstalverzekering biedt hiervoor geen dekking.

Hoogte van de premie
De herbouwwaarde en de hoedanigheid van het pand is bepalend voor de hoogte van de premie. Het vaststellen van de herbouwwaarde is werk voor een specialist. Aangezien het inschakelen van en specialist relatief hoge kosten met zich meebrengt, bieden verzekeraars voor particulieren bijna altijd de mogelijkheid het verzekerde bedrag met een herbouwwaardemeter vast te stellen. Wanneer van een dergelijke herbouwwaardemeter gebruik wordt gemaakt, bent u nooit onderverzekerd.

Download hier de herbouwwaardemeter »
Download de uitleg over de herbouwwaardemeter »


Wanneer u vragen heeft, neem direct contact met ons op.

Wilt u een gebouwenverzekering met een voordelige premie en met een goede service? Dan bent u bij ons aan het goede adres!

Klik op de rode button linksboven om vrijblijvend een offerte aan te vragen.

Hulp nodig? Neem dan gerust contact met ons op!

Omdat wij u zo goed mogelijk van dienst willen zijn bieden wij u op onze website diverse online hulpmiddelen waarmee u zich kunt oriënteren op onze diensten en op de producten die wij bieden. Wij benadrukken dat wij daarnaast altijd klaar staan om u met onze persoonlijke adviezen te begeleiden in het nemen van de juiste beslissingen.

Bereken online hoeveel u kunt besparen op uw verzekeringspremieSelecteer hier uw onderwerp

Klantenservice